Cursos Gratuïts

Els cursos gratuïts van ser realitzats el 16 de febrer i 2 de març. Si es programés algun més us informaríem

Curs gratuït “Medi ambient i Vídeo mòbil” Parc de la Sèquia, Meandre i GediMedia han organitzat un concurs de curmetratges sobre la temàtica “Societat civil i medi natural: el valor dels ecosistemes aqüàtics”.

Acompanya al concurs la possibilitat que alguns joves puguin fer, gratuitament, un curs de mediambient i video mòbil que es farà a Manresa, a l’entorn del Parc de l’Agulla, els dies 16 de febrer i 2 de març. El curs “Medi ambient i Vídeo mòbil” està dissenyat expressament per l’ocasió per a joves d’entre 12 i 18 anys i posa en valor l’entorn de la Sèquia i els seus ramals, i de la riba del Cardener, així com el vincle emocional entre societat i medi ambient a través del vídeo mòbil i la creació audiovisual.

Per ordre d’inscripció

El curs, que serà gratuït, tindrà una durada aproximada d’unes 2 hores i permetrà, a més de conèixer el valor ecològic del nostre entorn, aprendre les principals tècniques de gravació i edició, així com dotar d’eines els i les alumnes per a poder participar al concurs de curtmetratges “Societat civil i medi natural: El valor dels ecosistemes aquàtics”.

Inscriu-t’hi aquí

Participar en un concurs

Aquest concurs, desenvolupat en paral·lel pel Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya, la Fundació Aigües de Manresa-Junta de la Sèquia i Meandre, té com a objectiu la realització d’un curtmetratge d’entre 45 segons i 3 minuts amb l’objectiu de posar en valor l’entorn de la Sèquia i els seus ramals i el vincle emocional entre societat i medi ambient.

Consulteu les bases del concurs aquí

Material necessari

Per a realitzar el curs “Medi ambient i vídeo mòbil” cal portar un “smartphone”. No és necessari tenir un model concret d'”smartphone”, ara bé, cal que el dia del curs tingui memòria i càrrega suficient, pel bon desenvolupament del curs.

 

Ho organitza:

 

Amb el suport de: